Een duurzame en onderhoudsvriendelijk woning al voor onder de €200.000,-

In fase 1 worden in totaal 47 vrijstaande 6-persoons recreatiewoningen gebouwd op kavels eigen grond, tussen de 300 en 400 m2. Een deel van de woningen is al gebouwd. Koopt u één van deze recreatiewoningen, dan profiteert u gelijk van een aantrekkelijk rendement.

Koopt u een nog te bouwen woning, dan investeert u in een full electric recreatiewoning. Voor beide geldt, dat u een luxe, duurzame en onderhoudsvrije woning aanschaft op een park dat bouwt aan de toekomst. U kunt hiervan meeprofiteren.

Vrijstaande recreatiewoning met ultieme buitenbeleving

Alle woningen worden compleet ingericht opgeleverd. Als koper heeft u keuze uit een drietal zorgvuldig, voor recreatief gebruik, geselecteerde interieurpakketten.

De luxe recreatiewoningen met een moderne uitstraling en strakke afwerking zijn allen gelijkvloers. Door de grote raampartijen in de woonkamer komt er veel daglicht binnen. Dit versterkt de buitenbeleving. Net als de openslaande deuren in de woonkamer die direct toegang geven tot het aangelegde terras.

Met drie slaapkamers zijn de woningen geschikt voor 6 personen en hier ook op ingericht. De slaapkamers zijn verdeeld in een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met stapelbed.

In de keuken, voorzien van alle moderne apparatuur, ontbreekt het u aan niks. De badkamer met wastafel en douche is ruim en de woning heeft een separaat toilet. In de woning bevindt zich ook een inpandige berging met onder andere stopcontacten om elektrische fietsen op te laden.

Cube deluxe 6 persoons

De Cube deluxe is een 6-persoons recreatiewoning. Deze recreatiewoningen zijn al gebouwd. Bij aankoop van een Cube deluxe levert uw investering dan ook al op korte termijn rendement op.

De recreatiewoningen hebben een moderne uitstraling en strakke afwerking, waarbij er in het ontwerp rekening gehouden is met de natuurlijke omgeving. De luxe recreatiewoningen zijn gelijkvloers en gebouwd op een kavel tussen de 300 en 400 m2 eigen grond.

  • Compleet ingericht;
  • 3 slaapkamers;
  • Lichte woonkamer door grote raampartijen;
  • Luxe open keuken;
  • Eigen terras;
  • Inpandige berging met laadpunt voor elektrische fietsen;
  • Alle nieuw te plaatsen woningen worden full electric opgeleverd.

Cube deluxe FULL ELECTRIC 6 persoons

Deze 6-persoons recreatiewoning is qua vormgeving gelijk aan de Cube deluxe. Dit type wordt nieuw gebouwd en, de naam zegt het al, is volledig elektrisch.

De warmtepomp die wordt geïnstalleerd is onderhoudsarm en kan zowel verkoelen als verwarmen. De elektriciteit die nodig is voor de warmtepomp wordt opgewekt door de zonnepanelen op het dak. Deze woning bevat o.a.:

  • Een lucht water warmtepomp. Koel in de zomer, warm in de winter;
  • Inductie kookplaat;
  • Vier zonnepanelen.

Heeft u nog een vraag of wilt u graag meer weten?

U kunt ook een nachtje komen proefslapen. Vraag naar de voorwaarden. Bel Vakantiemakelaar 088 184 55 55 en vraag naar Hennie Postma, uw verkoopadviseur.

Download de brochure Bel 088 184 55 55