Een prachtig decor om gasten in te verwelkomen

Aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold ligt Park Drentheland. Het is een uitzonderlijk mooie omgeving die zich wandelend, fietsend of te paard vanaf het vakantiepark uitstekend laat verkennen. En het dorp Zorgvlied, waar het vakantiepark ligt, kent een rijke historie en is daarmee van zichzelf al een trekpleister. Alleen al deze ligging maakt het vakantiepark zeer aantrekkelijk voor gasten. En daarmee voor u als investeerder.

Bekijk de video van de omgeving

Drenthe stelt haar bezoekers nooit teleur

Park Drentheland ligt op de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Eén van de drie nationale parken van Drenthe. En het ligt in het dorp Zorgvlied. Een dorp met een nationale historie. Een dorp dat door haar geschiedenis onderdeel is van de UNESCO Werelderfgoed Koloniën van Weldadigheid. Naast liefhebbers van natuur kunnen ook cultuurliefhebbers hun hart hier ophalen.

Natuurlijke omgeving

Drenthe is maar liefst drie nationaal parken en tal van schitterende natuurgebieden rijk. Bossen, heidevelden en duinlandschappen wisselen elkaar af en vormen de bron voor een verscheidenheid aan activiteiten. Betreed bijvoorbeeld eens de trappen van één van de uitkijktorens. De één zal opvallen door zijn eenvoud, de ander door het unieke ontwerp, maar allemaal hebben ze één hoofddoel. U van bovenaf laten genieten van het natuurschoon in Drenthe.

Wandelen, fietsen

De natuur ontwaakt, de eerste zonnestralen laten de druppels op de bladeren glinsteren tijdens een wandeling in het oerlandschap van Drenthe. Op de grens van bos en heide waar het heideveld gehuld is in de ochtendmist. Het is stil, de lucht is fris en er is ruimte. Ruimte genoeg om ook avontuur een plek te geven. Laat kinderen grenzen verleggen in één van de speelbossen of op één van de belevingspaden. Ontdek Drenthe te voet en maak onuitwisbare herinneringen.

Korte bochten, rulle ondergronden, een steile klim, avontuur is er niet alleen voor spelende kinderen, ook de sportieve fietser kan in Drenthe zijn of haar hart ophalen op uitdagende mountainbikeroutes. Het aanbod is breed met voor elk niveau een passende route. De ene route nog mooier dan de andere. En natuurlijk niet alleen voor de sportieve fietser. Fietsliefhebbers vergapen zich aan al het natuurschoon dat aan ze voorbij trekt. Wat daarbij ook leuk is, zijn de diverse luisterroutes. Hierdoor is het niet alleen genieten van de omgeving, maar ook van de verhalen. Hier is geen fietsdag gelijk.

Een plek om terug te keren

Het vakantiepark wordt namelijk al jarenlang succesvol gerund door familie. En door de vele faciliteiten op het park, zoals een (overdekt) zwembad, is het wel aantrekkelijk om het vakantiepark voor de prachtige omgeving te verlaten, maar niet noodzakelijk. Park Drentheland is de plek voor iedereen die verlangt naar wat meer rust, ruimte en ook avontuur. Op het vakantiepark nodigen de faciliteiten uit om tijdens het verblijf ook eens een dag op het park te blijven.

Denk hierbij aan een zwembad, een dierenweide, de midgetgolf baan, diverse speeltoestellen, tennisbanen, een winkel en de manege. Met de uitbreiding van het park krijgen deze faciliteiten een upgrade om nog beter aan te sluiten bij de wensen van de huurder. Zo wordt bijvoorbeeld het zwembad voorzien van een zwembadoverkapping. Daarnaast worden de faciliteiten uitgebreid met de bouw van een nieuw centrumgebouw. Hier vindt u straks de horecagelegenheid, bowlingbanen en een speelgelegenheid waar de kinderen kunnen spelen als u van een drankje geniet.

Het park biedt niet alleen faciliteiten om het verblijf voor u en uw huurders zo aangenaam mogelijk te maken. Voor hondenbezitters zijn er huisdiervriendelijke recreatiewoningen. Een aantal van deze woningen wordt voorzien van een omheining, zodat honden vrij kunnen rondlopen en u in rust op het terras kunt genieten.

Een paradijs voor de paardenliefhebber

Er zijn 39 luxe stallen, er is een buitenrijbaan, een weide, een trainingsmolen en een paardendouche die zorgen voor een ‘happy horse’. Bij aankomst staat de stal al opgestrooid met stro en hooi voor uw paard klaar.

En dat is nog niet alles. De medewerkers van Park Drentheland kennen de mooiste plekjes om te paard te verkennen en delen die met liefde. Bijvoorbeeld de zwemvijver voor paarden en honden, die op loopafstand van het vakantiepark ligt. De brede zandpaden in Nationaal Park Drents-Friese Wold, die perfect zijn voor fijne buitenritten. Of galopperen over de Kale Duinen bij Appelscha. Met maar liefst 175 kilometer aan ruiterpaden in de directe omgeving is het als paardenliefhebber puur genieten.

Heeft u nog een vraag of wilt u graag meer weten?

U kunt ook een nachtje komen proefslapen. Vraag naar de voorwaarden. Bel Vakantiemakelaar 088 184 55 55 en vraag naar Hennie Postma, uw verkoopadviseur.

Download de brochure Bel 088 184 55 55